Dzyarzhynsk.Koude opslagKunnen we ondergronds werken?

  • vrijgavetijd:2022-09-26 09:56:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:123
  • Korte omschrijving:

    Dzyarzhynsk.,Installatie van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele veilige, betr

Artikel inhoud

Installatie van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen,Dzyarzhynsk.Kosten van de opslag van groenten en fruit, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

Het ontwerp voor koude opslag: selectie en leg van thermische isolatiematerialen voor koude opslag. Het gebruik van thermische isolatiematerialen voor koude opslag moet worden aangepast aan de tijd, die niet alleen een uitstekende brandweerstand heeft, maar ook een hoge kostprijs heeft. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen voor koude opslag. Eén is de plaat die wordt geproduceerd en verwerkt tot een vaste vorm en specificatie, met vaste lengte, totale breedte en dikte. De koelplaat met een relatieve specificatie en model kan worden geselecteerd volgens de installatie van het opslaglichaam. De hoge en medium temperatuur koude opslag in het algemeen neemt cm dikke koude opslagplaat aan, cm of cm dik koelopslagbord wordt meestal gebruikt voor ultra-lage temperatuur koude opslag en vriesreiniging koude opslag; Een ander soort koude opslag kan worden gespoten met polyurethaan spray verf en polyurethaan schuim, en de grondstoffen kunnen worden gespoten in de baksteen of betonnen magazijn van de koude opslag te worden gebouwd onmiddellijk. Na het vormgeven, is het zowel waterdicht als thermische isolatie. Thermische isolatiematerialen omvatten polyurethaan, polystyreenvet, enz. Polyurethaan is niet hygroscopisch en heeft een goede brandweerstand, maar de kosten zijn hoog; Polystyreenhars heeft een sterke absorptiecapaciteit en een zwakke vuurbestendigheid, maar de kosten zijn laag.

Dzyarzhynsk.IJsblokjes zijn altijd beschikbaar in de koude opslag. Voor kleine koude opslag, de kosten van het gebruik van de stand-by-voeding of generatoren set is te hoog en de kostprijs is laag. In dit geval, sommige ijsblokjes moeten altijd beschikbaar zijn in de koude opslag. In geval van stroomuitval of koeling apparatuur uitval, ijsblokjes kunnen worden gebruikt om de temperatuur in de koude opslag te handhaven.

Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag,Dzyarzhynsk.Installatie van koelkarton, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.

Puzhibulam.Eerste fase van de koelinstallaties

De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie,Dzyarzhynsk.Charge voor koude opslag, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.


Dzyarzhynsk.Koude opslagKunnen we ondergronds werken?



Brandvertrager, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

De materiaalbenodigdheden voor de installatievoorschriften van het montagenet voor de bewaring van verse materialen: volgens de lijst van bouwkundige materialen en bouwmaterialen worden de materialen naar het accessoire-magazijn gestuurd en worden de materialen en accessoires-modellen zorgvuldig gecontroleerd.

Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, zodat het doel van koeling wordt bereikt.

Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag om de koelmiddel te koelen, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.


Dzyarzhynsk.Koude opslagKunnen we ondergronds werken?



Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

Briljantie aanmakenIn feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

Bij de vaststelling van de werkelijke regeling worden soms twee ontdooiingsregelingen vastgesteld en worden soms verschillende regelingen gecombineerd. Zo kunnen bijvoorbeeld de schaven, wand en top gladde leidingen van de gecontroleerde atmosfeer handmatig worden gecombineerd met de warmgasmethode. De vorst kan handmatig worden geveegd op normale tijden, en de ontdooiing van warm gas kan regelmatig worden uitgevoerd, zodat goed te begrijpen de vorst die niet gemakkelijk te verwijderen is door handmatig vegen en de olieophoping in de pijpleiding. Het spoelwater van de koude ventilator en de warmgasmethode. Warme lucht in combinatie met water kan worden gebruikt voor ontdooiing als er veel vorst is en de gecontroleerde atmosfeer opslag moet regelmatig ontdooien.

De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie, enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.

Dzyarzhynsk.Het geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, die uitstekende thermische isolatie prestaties, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem, systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Dzyarzhynsk.Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!